Vítáme Vás na stránkách Přírodní Kršnovy farmičky Vilémov. Základní informace o nás naleznete v položkách horního menu, kde mimo jiné můžete navštívit naši fotogalerii na Fotky Google a videogalerii na Youtube. Dále provozujeme Kršnovo diskuzní fórum, jehož návštěvu Vám také doporučujeme. Pod tímto textem naleznete od nejnovějšího články, které souvisí s naší službou Šrí Kršnovi. Články jsou v pravém sloupci tříděny dle témat (ŠTÍTKY) a času (ARCHIV). K vyhledávání je možné použít formulářové pole vlevo nahoře.

čtvrtek 19. ledna 2012

Setkání ve Vilémově

Hare Kršna vážení oddaní a přátelé Kršny,

rozhodli jsme se 5. až 8. července 2012 na prodloužený víkend o "Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje" a "Den upálení mistra Jana Husa" uspořádat celorepublikové setkání oddaných a přátel Kršny u nás na Kršnově farmě Vilémov.

Pokud ještě na tento termín nemáte žádný plán a máte zájem prožít tento víkend v aktivní službě Kršnovi, zarezervujte si místo na jednom z níže uvedených kontaktů:

e-mail: farmavilemov@farmavilemov.cz,
telefon:  +420 371 133 016,
mobil: +420 722 228 464

Co u nás můžete vidět, zažít a přiučit se:
  • Je to služba Krišnovi a Božstvům Šrí Šrí Gaura Nitáj a Gaura Nimáj (kterým sloužíme také krátkodobým kírtánkem v trvání 1-5 hodin), dále je to služba u zvířátek, což jsou u nás koník poník,kravičky, včeličky a kočičky.
  • Také si můžete vyzkoušet vaření ve venkovní kuchyni, např. čapáty na ohýnku a další pochoutky pro Božstva.
  • Dále je to výroba sýrů, jogurtů, másla, kefíru, tvarohu, pomazánky a pečení v peci na dřevo, pizza a různé pečivo.
  • Můžete se rovněž podílet na výstavbě hliněných domků i dřevostaveb z odpadového dřeva (zde je možno se přihlásit i mimo termín srazu) a poté tyto zkušenosti realizovat doma a naučit tomuto své známé a přátele.
  • Zájemci o staroindické ozdravění těla, zde také najdou svou parketu, a rovněž zájemci o pěstování všeho co v našich podmínkách v zahradách vyroste, fíky (zde je možno si odvézt i sazenice) a další třeba i léčivky.
Je zde i dobré zázemí pro dětičky, takže zde mají možnost si to užít i ti nejmenší, no a celkově jaké si to společně uděláme, takové to bude. Věříme, že všichni zúčastnění přidají své realizace do placu a nenechají si je pro sebe a bude to pro všechny krásný transcendentální prožitek.

Tímto vás srdečně zveme

                       kolektiv oddaných z farmičky Vilémov

HARÉ KRŠNA HARÉ KRŠNA KRŠNA KRŠNA HARÉ HARÉ
HARÉ RÁMA HARÉ RÁMA RÁMA RÁMA HARĚ HARÉ

2 komentáře: