Vítáme Vás na stránkách Přírodní Kršnovy farmičky Vilémov. Základní informace o nás naleznete v položkách horního menu, kde mimo jiné můžete navštívit naši fotogalerii na Fotky Google a videogalerii na Youtube. Dále provozujeme Kršnovo diskuzní fórum, jehož návštěvu Vám také doporučujeme. Pod tímto textem naleznete od nejnovějšího články, které souvisí s naší službou Šrí Kršnovi. Články jsou v pravém sloupci tříděny dle témat (ŠTÍTKY) a času (ARCHIV). K vyhledávání je možné použít formulářové pole vlevo nahoře.

pátek 28. října 2011

Bublanina bezvaječná

Suroviny:
  • 500 g hladká mouka 
  • 430 g cukr třtinový (cukr krystal)
  • 1 rovná čl. sůl 
  • 1,5 sáčku prášek do pečiva
  • 100 g olej slunečnicový
  • 250 g jogurt bílý
  • 200 ml voda 
  • možno vložit jakékoliv ovoce

Postup:
Hluboký plech vymažeme olejem a vysypeme moukou. V míse zamícháme všechny suché směsi. Poté do mísy přidáme olej, jogurt a vodu a metlou hezky zamícháme. Vzniklé těsto stěrkou vytřeme na plech a rozetřeme rovnoměrně po celém plechu. Pečeme v horní části trouby na 220 °C 20 minut, potom plech otočíme o 180 stupňů a pečeme dalších 15 minut.

Další recepty najdete pod štítkem recepty, kde v nejstarším příspěvku máte úvodní slovo k receptům.

Autor: Kírtanananda dás

Žádné komentáře:

Okomentovat