Vítáme Vás na stránkách Přírodní Kršnovy farmičky Vilémov. Základní informace o nás naleznete v položkách horního menu, kde mimo jiné můžete navštívit naši fotogalerii na Fotky Google a videogalerii na Youtube. Dále provozujeme Kršnovo diskuzní fórum, jehož návštěvu Vám také doporučujeme. Pod tímto textem naleznete od nejnovějšího články, které souvisí s naší službou Šrí Kršnovi. Články jsou v pravém sloupci tříděny dle témat (ŠTÍTKY) a času (ARCHIV). K vyhledávání je možné použít formulářové pole vlevo nahoře.

úterý 25. října 2011

Úvodní slovo k receptům

Hare Kršna,

vážení přátelé vegetariánské stravy či úplní začátečníci a kuchyňští alchymisté dovolujeme si Vás pozvat na recepty k papání prostého mrtvolek (masa), aby jste si mohli sami vyzkoušet, že i v této kuchyni lze uspokojit chuťové pohárky mlsných jazýčků. Pokud by jste ale neměli odvahu sami s touto kuchyní začít, můžete se s důvěrou obrátit na oddané Kršny v místě Vašeho bydliště, kteří Vás nepochybně s láskou zasvětí do tajů této lahodné vegetariánské kuchyně.

Zároveň bychom chtěli tímto požádat o shovívavost oddaných Kršny, neboť ve vegetariánských receptech na těchto stránkách uváděných se mohou občas nacházet i některé suroviny, které nemusí být v kvalitě dobra (satvické), ale není problém je surovinami v této kvalitě nahradit. Tyto recepty nemají sloužit jen úzké skupince lidí, ale naopak mají inspirovat k vegetariánství širokou veřejnost, která si to dle našeho mínění zcela zaslouží.

Přesto samozřejmě všem doporučujeme, aby strava byla nejenom vegetariánská, ale i prostá potravin, které rozrušují či zatemňují mysl a vše co jíme bylo primárně připravováno pro Kršnu a jemu obětováno, stejně jako všechny činy, které v životě děláme.

Nakonec Vás zveme do diskuze nejenom o Kršnově kuchyni na naše fórum (forum.farmavilemov.cz).

Autor: Kírtanananda dás

Žádné komentáře:

Okomentovat