Vítáme Vás na stránkách Přírodní Kršnovy farmičky Vilémov. Základní informace o nás naleznete v položkách horního menu, kde mimo jiné můžete navštívit naši fotogalerii na Fotky Google a videogalerii na Youtube. Dále provozujeme Kršnovo diskuzní fórum, jehož návštěvu Vám také doporučujeme. Pod tímto textem naleznete od nejnovějšího články, které souvisí s naší službou Šrí Kršnovi. Články jsou v pravém sloupci tříděny dle témat (ŠTÍTKY) a času (ARCHIV). K vyhledávání je možné použít formulářové pole vlevo nahoře.

sobota 3. března 2012

Přej bude Ti přáno, dej bude Ti dáno.

Hare Kršna přátelé, povím vám krátký příběh z oddané služby Vilémovčat Šrí Kršnovi.

Minulé léto bylo zde v západních Čechách velice proměnlivé počasí a tudíž bylo velice nesnadné usušit sena, aby nezmokla, natož potom usušit otavu což je druhá seč trávy. Pro orientaci těm kteří sena nikdy nesušili, jedná se o to aby bylo alespoň tři čtyři dny po sobě bez dešťů.

Kamarád na jehož pozemcích sklízíme sena mi říkal, abychom raději udělali senáže, že otavu tento rok díky nepřízni počasí neusušíme, ale já jsem mu  říkal, že potřebujeme usušit seno a že bude-li to Milost Kršny,tak to seno určitě usušíme. On řekl že je tedy moc zvědavý jak to dopadne a že si počká na výsledek. Já jsem vyhledal na internetu období, kdy byl předpoklad lepšího počasí a kamarád který má sekačku nám posekal trávu k sušení.

Vše vypadalo nadějně tak jsme dva dny sušili a třetí den odpoledne jelikož už bylo seno suché, nám kamarád nahrnovačem seno nahrnul do řádků, že ho druhý den zbalíkujeme. No a v noci to přišlo, asi kolem třetí hodiny první bouřka a průtrž mračen, no a poslední bouřka byla asi v jedenáct dopoledne, takže nám seno pěkně namoklo a potom vylezlo sluníčko a začalo znovu seno sušit. Druhý den bylo již od rána krásné slunečné počasí, takže jsme řekli kamarádovi, aby nám seno otočil, aby lépe prosychalo a on tak učinil.

Další den bylo od rána opět krásné slunečné počasí a seno bylo již kolem poledne krásně proschlé, tak jsme ho nechali opět nařádkovat a na čtvrtou odpoledne jsme měli domluveného dalšího kamaráda s lisem, který nám měl seno dát do balíků.

No a asi v půl čtvrté to přišlo. Najednou se přihnal vítr a během pár minut přihnal další bouřku, která se valila na Tachov a na Vilémov s ukrutným lijákem a blesky. Byl jsem zrovna venku na dvorku, a když jsem viděl co se na nás valí, začal jsem zpívat Svatá Jména Pána a v duchu jsem Ho prosil, ať ochrání seno pro naše milované kravičky před zmoknutím. Jak jsem tam stál a zpíval, tak se postupně přidávali všichni oddaní zde z farmy a nad celým Vilémovem se sborově neslo Góvinda Góvinda Gopálaaaaaaaaaaaaaaaa, Góvinda Góvinda Gopálaaaaaaaaaaaaaaaa, Góvinda Góvinda Gopálaaaaaaaaaaaaaaaa, Góvinda Góvinda Gopálaaaaaaaaaaaaaaaa.

A teď přišlo něco co umí jen náš Milovaný Otec Bůh. Přátelé na Vilémov a nejbližší okolí spadlo pouze pár kapiček, a Bouřka se před Vilémovem rozdělila na dvě části, když jedna část šla směrem na Přimdu a druhá směrem na Planou tudíž oblast s usušeným senem zůstala suchá. Kamarád který nám měl přijet zbalíkovat seno mi telefonoval, že u nich je průtrž mračen a předpokládal, že nám seno také zmoklo a ptal se mi, který den tedy přibližně budeme balíkovat,  aby s tím počítal.

Když jsem mu řekl, že balíkovat může přijet hned, že se bouřka Vilémovu vyhnula, tak to pochopil, až když přijel s traktorem a lisem k nám na Vilémov a opravdu viděl, že vše je suché a že může zvesela zbalíkovat suchoučké seno pro naše Hari Bu Bu, jak nazýváme naše milované matičky kravičky.

Tolik trocha realizace ve vědomí Kršny z Vilémovské farmičky. Napište také pod tento článek Vaše realizace, a přejme jeden druhému co nejvíce takových realizací, ať tím můžeme inspirovat okolí a všechny zájemce o vědomí Kršny.

Autor: Kírtanananda dás

Žádné komentáře:

Okomentovat