Vítáme Vás na stránkách Přírodní Kršnovy farmičky Vilémov. Základní informace o nás naleznete v položkách horního menu, kde mimo jiné můžete navštívit naši fotogalerii na Fotky Google a videogalerii na Youtube. Dále provozujeme Kršnovo diskuzní fórum, jehož návštěvu Vám také doporučujeme. Pod tímto textem naleznete od nejnovějšího články, které souvisí s naší službou Šrí Kršnovi. Články jsou v pravém sloupci tříděny dle témat (ŠTÍTKY) a času (ARCHIV). K vyhledávání je možné použít formulářové pole vlevo nahoře.

čtvrtek 27. října 2011

Zapékané sabží

Suroviny:
  • 2 kg brambor
  • 1 hlava květáku
  • 1 hlava brokolice
  • 8 středních rajčat
  • 20 dkg plátkového sýra
  • 16 plátků másla
  • 4 čl soli
  • podle chuti kmínu, pepře a oregána

Postup:
2 kg brambor očistíme, necháme ve slupce a nakrájíme na čtvrtky, pokud máme větší brambory tak na šestinky. Do velkého pekáče dáme 8 asi půl cm silných plátků másla a nasypeme brambory, které osolíme 2 čl soli. Dáme péct do naplno rozpálené trouby na 35 minut, mezitím si nakrájíme na přiměřené kousky zvlášť květák, brokolici a na plátky asi 8 středních rajčat. Po 35 minutách přidáme vrstvu květáku, okořeníme dle chuti (kmín mletý, indický (římský) kmín mletý, pepř,oregano apod.) Posolíme půl čl soli a poklademe 4 plátky másla, dáme péct na dalších 10 minut, poté přidáme další vrstvu z brokolice a zase okořeníme a posolíme půl čl soli a poklademe další 4 plátky másla a dáme péct na dalších 10 minut, poté přidáme vrstvu rajčat, které posolíme 1 čl soli a dáme péct na dalších deset minut a nakonec přidáme vrstvu plátkového sýra a dáme zapéct na 5 minut.

Další recepty najdete pod štítkem recepty, kde v nejstarším příspěvku máte úvodní slovo k receptům.

Autor: Kírtanananda dás

1 komentář:

  1. Once all gamers have positioned a wager the vendor will then deal 2 cards to the Player hand a pair of|and a pair of} cards to the Banker hand. It should be stressed that only a single Player hand is dealt no matter how many of} gamers there are on the table. Each hand value is determined by adding the value of the two cards collectively bet365 and only considering the units column of the resultant figure. For example, if the participant hand was dealt a 9 and a 7 you'd add these collectively giving sixteen, then only contemplate the units column, so the hand value would be 6.

    OdpovědětVymazat